top of page

meer over

MAJESTIKA entertainment

Fusion dance company die werd opgericht door Freya Alons aka Freya Majestika. Freya is sinds 2017 zelfstandig performer, danser, vuurartiest en entertainment producent voor events.

Ze is te boeken met een solo act, duo shows, groepsshows of volledig dans en circus entertainment. Voorheen deed ze o.a. event management en account management. Ze weet dus hoe belangrijk fijn en vlot contact is als je iets wil organiseren en zorgt er graag voor dat alles lekker duidelijk, tiptop geregeld en helemaal naar wens is. 

Ze maakt eigen producties, co-producties en producties in opdracht. Zoek je bijvoorbeeld een vuurshow op maat voor jouw speciale event, bewegende decoratie in de vorm van performers voor een bijzondere locatie of een pakkende show om je publiek weer ‘aan’ te zetten na een heerlijk diner? Dan zit je hier goed.

Ze heeft jarenlange ervaring en op veel festivals en evenementen gestaan. Ze houdt ervan om telkens weer iets vernieuwends te verzinnen dat perfect past.

Freya is tevens cultureel antropoloog en archeoloog (Universiteit Leiden) en heeft altijd een fascinatie gehad voor culturen over de hele wereld en hun feesten, gebruiken, kostuums en rituelen. In haar beeldtaal vertelt ze graag tijdloze verhalen, en maakt ze gebruik van  bijzondere materialen van over de hele wereld.

Haar stijl is fusion dance, een dansstijl die een mix is van verschillende oude en moderne dansstijlen, circusarts en flowarts.  

logo_majestika_entertainment_v2_nov2022.png
bottom of page